dissabte, 30 de gener de 2021

La Mòbil a l'escola
El dia 26/01/2021 va venir la deixalleria mòbil a l’escola. Per començar les 2 noies de la deixaieria van venir amb un plafó a on explicaven com podíem reciclar bé. Després vam buscar 5 deixalles que poguessin anar al contenidor del rebuig ja que és el que sempre ens genera més dubtes. Entre tots vam decidir que podríem llençar-hi: bolquers, cabells, mocadors bruts, mascaretes d’un sol ús i cartutxos de tinta. 

Després ens van explicar què feien amb tots els residus del contenidor de rebuig: feien un forat a un lloc apartat i preparat amb plàstics  i amb les seves grues el tiraven, aplastaven i el tapaven sota terra. Això ens va fer pensar que hem d’intentar llençar-hi com menys residus millor, ja que són deixalles que no es poden descomposar com la resta. 

Finalment, vam parlar d’altres residus que hem d’intentar sempre portar a la deixalleria perquè han de ser tractats per poder-los classificar bé i evitar així que contaminin, com per exemple: aparells electrònics, piles, radiografies, etc. 
Ara que ja en sabem més intentarem reciclar encara més bé!       

Andrea i Eva (alumnes de 5è B) 
Cap comentari:

Publica un comentari

Aquest comentari no es publicarà al moment. Serà revisat prèviament.